A KALIFA FÜGE | ÖRÖMTELI EGÉSZSÉG

Ugye Te is szereted a kiváló minőségű, napon szárított KALIFA fügét? Akkor most szuper hírrel fordulunk Hozzád, ugyanis a napokban kerül az élelmiszerüzletek polcaira a zamatos, idei termés! Kedvcsinálóként néhány érdekességet szeretnénk megosztani Veled, és még recepttippet is adunk!

KALIFA a napsütötte Törökországból hozza Neked az aszalt fügét!

Kedvező élettani hatásairól már korábban is írtunk, azonban arról még kevés szó esett, hogy a KALIFA füge 100%-ban a természet ajándéka, ugyanis az eső öntözi, a nap érleli, majd aszalja tökéletesre. Sarhan Omar, a KALIFA tulajdonosa folyamatosan járja a világot, hogy megfelelő minőségű finomságokat hozzon Nektek! Minden KALIFA csemege a világ azon pontjáról érkezik, ahol termesztéséhez a legtökéletesebb a klíma, és olyan termelőktől, akik teljesíteni tudják a KALIFA által elvárt magas minőséget, hogy hazánkba csakis gondosan válogatott, tökéletes finomságok érkezzenek.

A KALIFA füge érdekessége, hogy az aszalódás folyamata már a fákon megkezdődik, és a napsütötte domboldalakon fejeződik be. Ez kizárólag a megfelelő termőterületen lehetséges! Mi Aydın tartományból, Törökország délnyugati részéről hozzuk Nektek a fügét, ahol a mediterrán éghajlatra jellemző forró, száraz nyár (mindössze 4mm eső hullik le a nyári hónapokban) ideális körülményeket biztosít az aszalódás természetes folyamatához! A KALIFA napon szárított füge a természet ajándéka, maga az Örömteli Egészség…

Napi mennyiség – KALIFA aszalt füge

Az aszalt füge bár egészséges, tápláló csemege, fontos, hogy a szervezetünk számára legjobb hatást napi 4-5 szem szárított füge elfogyasztásával érhetjük el, ezt a mennyiséget ne lépjük túl!

És íme a beígért recept:

Mit gondol a cikkünkről? Írjon hozzászólást!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More