BEJELENTÉS – MEGALAKULT A KALIFA ALPIN CSAPAT

Sokan vártátok már, hogy bejelentsük a 2019-es terveinket, hogy kiderüljön miként folytatódik tovább a Kalifa Himalája Expedíció. Tavaly sok közös élményben volt részünk, megszámlálhatatlan kilométer, szintemelkedés, számos leküzdött akadály van mögöttünk, rengeteg tapasztalat halmozódott fel, mégis, ha egy szóba kellene sűrítenünk, a tavalyi év mértékegysége a kitartás lenne, amihez Tőletek kaptuk a motivációt. 

Kedves Kalifa Rajongók!

A 2018-as év legfontosabb tanulsága, hogy a céljainkért küzdeni kell, az egyéni teljesítmény hatalmas dolog, de igazán erősek csak együtt lehetünk. Éppen ezért idén már nem egy hegyben, nem egy csúcsban, hanem csapatban gondolkodunk. Hosszas előkészületek után, Sarhan Omar vezetésével megalakult a Kalifa Alpin Csapat.
Megalakulási formájában négy kiváló magyar hegymászó: Varga Csaba, Lengyel Ferenc, Héjja Bálint és Kerekes Bence erősíti a csapatot. Mindannyian kemény és tapasztalt mászók, követik az alpin stílus hagyományát, képesek önállóan mozogni a legzordabb körülmények között is, céltudatosak, motiváltak és igazi csapatjátékosok. Innen a név: Kalifa Alpin Csapat.
Ha az elmúlt hónapokban követtétek az oldalunkat, sokat olvashattatok edzésről, felkészülésről, tervekről, „összecsiszolódásról”. Omar meggyőződése, hogy a tudatos, rendszeres edzésben van a siker kulcsa, illetve sokkal nagyobb biztonságban is vannak a mászók a hegyen, ha az edzésprogramjukat maximumra járatták, hisz mindez velük lesz a hegyen. Most végre eljött az ideje, hogy leleplezzük a tervünket, amelynek eddig csak részleteit láthattátok: belevaló alpin csapatot kovácsolunk, amely erős egységként küzd a kitűzött célok eléréséért.
Hamarosan azt is elmondjuk, hogy melyik csúcs felé vesszük elsőként az irányt. Közelebb van az indulás, mint gondolnátok!
Csak nem egy téli mászásra készülünk? 😉

Hajrá, Kalifa Alpin Csapat!

Mit gondol a cikkünkről? Írjon hozzászólást!